Stacks Image 2188

Na de cursus de Digitale Fotografie Vakantiegroep?

Na de cursus begint het echte werk pas. Dan moet je gaan oefenen, heel veel oefenen. Niet dagelijks maar toch wel een paar keer per maand om het geleerde je eigen te maken. Doorgaan met oefenen en vooral ook plezier hebben met fotografie is zo ontzettend belangrijk. Ik kan dat niet genoeg benadrukken. Handelingen, keuzes en instellingen moet automatismen gaan worden. Ik kan veel met jullie in vijf dagen tijd, maar niet alles. Ik leer je in een week tijd heel erg veel, maar het echte beheersen komt pas na de cursus. Door middel van veel en vaak oefenen. Tot dat het geleerder automatismen gaan worden.
Je kunt gratis lid worden van de DFV Flickr groep. Deze is alleen voor mensen die een cursus hebben gevolgd bij Digitale Fotografie Vakantie. Je bent dus met gelijkgestemden en gelijk opgeleiden in één groep. Iedereen heeft dezelfde achtergrond. Weet het zelfde en heeft op dezelfde wijze leren fotograferen. Dit is echt een niet te onderschatten voordeel.

Wat kun je hiermee?
Op een rijtje:
  • Onbeperkt je foto’s uploaden naar de groep die graag wilt laten zien en waar je de feedback van andere leden over wilt horen
  • Elkaar opbouwend helpen om beter te worden en ook wel degelijk kritisch zijn naar elkaars werk
  • Topics plaatsen ( vragen stellen) over iets wat je wilt weten of delen
  • Oude oefeningen ( 50 stuks staan er klaar) nog eens voor jezelf doornemen als je geen inspiratie hebt wat te fotograferen
Stacks Image 2198

Best bekeken foto's in de Flickr groep van Digitale Fotografie vakantie afgelopen maand


Wil je meer weten of zien, klik dan op de volgende link:
Digitale Fotografie Vakantie Flickr groep Wil je zien waar de cursisten inmiddels zo’n beetje toe in staat zijn, kijk dan op: De mooiste Flickr groep Hier staat speciaal en erg mooi werk. En weet je wat het ergste is? Het is bij lange na niet compleet. In ieder geval vind je hier wel de foto’s die zonder mijn hulp tijdens het fotograferen, zelfstandig zijn gemaakt. Wat ik hieraan belangrijk vind is dat cursisten zonder mij verder kunnen en mij niet altijd nodig hebben. Deze selectie van speciale foto’s geeft dat mooi weer. Lid worden kan alleen als je bij Digitale Fotografie Vakantie een cursus hebt gevolgd. Ik krijg heel veel aanvragen van mensen van „buiten”, maar die kunnen geen lid worden. Daarvoor is het echt nodig om eerst een cursus te volgen om aansluiting te hebben waar we mee verder gaan in de DFV groep. En zo is het verhaal rondom mijn cursussen in Frankrijk en de begeleiding na afloop van de cursus denk ik helemaal compleet. Je hoeft er nooit alleen voor te staan. Er is altijd hulp en begeleiding.