Digitale Fotografie Vakantie

Privé cursus fotografie

Prive cursus

Wanneer alle andere cursussen niet aan je wensen en/of eisen voldoen dan is er ook nog de privé cursus. De redenen kunnen divers zijn. En onderstaand geef ik een overzicht voor wie een privé cursus uitkomst kan bieden.

Voorbeeld Professionele fotograaf
Je bent een professionele fotograaf en je bent helemaal vastgelopen met je fotografie. Omdat fotograaf zijn een eenzaam vak is en je inmiddels zo veel eigen specifieke manieren hebt ontwikkeld dat je zelf nu niet meer door de bomen het bos ziet. In dat geval kun je het beste een privé cursus boeken. Ik help je in een week tijd hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden. Technisch gaan we eerst weer terug naar de basis om vervolgens een wel hanteerbare werkwijze aan te leren.

Schaam je niet om je aan te melden. Er zijn er al velen je voor gegaan. Het is geen schande om even een weekje weer terug gebracht te worden naar de essentie van fotografie waardoor jij weer verder kunt met je vak.

Student bezig met fotografie opleiding
Zoals je hebt kunnen lezen in mijn Patrick Kijkt blog heb ik nogal wat kritiek op de Nederlandse fotografie opleidingen. Dat komt niet zomaar, dat moet ergens vandaan komen. En daarom zijn er ook privé cursussen voor studenten aan Nederlandse fotografie opleidingen. Je hebt inmiddels veel betaald aan je huidige opleiding, en nog steeds heb je het gevoel dat je er er weinig van snapt. Of omdat je leraar er geen zin in heeft om het uit te leggen of omdat je leraren gewoon niet capabel genoeg zijn en het zelf ook niet weten. Je kunt een week privé cursus boeken. In een week tijd help ik je op weg en zeer waarschijnlijk naar een veel hoger niveau dan waar je op school mee bezig bent. Het enige nadeel is, dat je leraar jou niet meer kan volgen na deze week. De privé cursus kun je tijdens of na je opleiding volgen. We maken de week geheel op maat voor jou.
Stacks Image 114
Je wilt perse de cursus alleen volgen
Ook dat kan. Het staat een beetje raar zo, maar er zijn genoeg mensen voor wie dit een voorwaarde is. Ook daarvan zijn er inmiddels genoeg geweest. Redenen hiervoor kunnen zijn:
• Je wilt persé alle aandacht alleen hebben
• Je wilt perse met je levenspartner samen op cursus
• Je bent ziek en een ander tempo is nodig voor jou
• Je weet van jezelf dat je slecht in een groep functioneert
• Je bent anderstalig bijvoorbeeld Engels of Frans

Je ziet het de redenen om een privé cursus te boeken zijn divers. De inhoud en het niveau kan ook enorm variëren. Dat hangt geheel af van het gene wat jij wilt leren. Ik pas mij moeiteloos aan. Met ieder niveau, tempo, binnen of buiten, studio flitsen of draadloos flitsen kan ik je leren of bijstaan. Afhankelijk van wat voor een cursist jij bent en wat je wensen zijn.
Stacks Image 118
Privé cursussen zijn erg intensief. Hou daar wel rekening mee. Boek deze cursus niet als je al heel erg moe bent. Het één op één contact is enorm leuk en boeiend, je hebt een hele week samen, maar zoals gezegd, erg pittig. De inhoud is altijd gebaseerd op de andere cursussen. De variatie zit in het feit dat we dieper, sneller of meer van één onderwerp zullen gaan leren en oefenen. Kortom met een privé cursus kun je alle kanten op.
Wil je deze cursus boeken dan moet je even persoonlijk contact opnemen met Babs. Het voortraject naar de cursus toe is ook belangrijk. Met de vragen wat gaan we doen en hoe gaan we het doen. Ik wil in grote lijnen je wensen of problemen ten aanzien van fotografie kennen. Afhankelijk van welk soort privé cursist jij bent.
Stacks Image 122
Wat heb je nodig voor een privé curusus?
Dit is een beetje moeilijk aan te geven daar we nu nog niet weten wat we precies gaan doen gedurende de week. Onderstaand lijstje geeft een beetje een houvast.
• Digitale spiegelreflex camera
• Groothoek objectief
• Tele objectief
• Statief
• Voor het flitsen kijk even op de vervolg cursus pagina wat je minimaal dient te bezitten
• Memory stick of externe harde schijf om na afloop van de cursus alle foto’s van jou op te zetten

De cursusprijs is 1350 euro voor vijf dagen privéles. Dit is inclusief lunch, exclusief verblijf kosten.

Hier kun je informatie aanvragen voor het volgen van de privé cursus.
Verzend mail voor vragen of opgeven voor cursus 

 
Annuleringsvoorwaarden
De annuleringsvoorwaarden die wij hanteren zijn als volgt:
 
De cursist heeft het recht de geboekte cursus per aangetekende brief te annuleren. Afhankelijk van het aantal dagen voor aanvang
van de cursus er wordt geannuleerd zijn hiervoor de volgende bedragen verschuldigd:
 
A) Bij annulering tot 56 dagen voor geboekte cursus datum 20% van het cursus bedrag
B) Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor geboekte cursus datum 50% van het cursus bedrag
C) Bij annulering van 28 tot 14 dagen voor geboekte cursus datum 75% van het cursus bedrag
D) Bij annulering vanaf 14 dagen voor geboekte cursus datum 100% van het cursus bedrag
 
P&B behouden zich het recht om de cursus bij onvoldoende deelname tot uiterlijk 21 dagen voor aanvang te annuleren. Wij stellen je alternatieve mogelijkheden voor.
Stacks Image 136
En hieronder nog enkele voorbeelden van wat er gefotografeerd wordt of kan worden tijdens een privé cursus.
Stacks Image 143
Stacks Image 145
Stacks Image 152
Stacks Image 149
Stacks Image 132
Stacks Image 129
Stacks Image 126