Digitale Fotografie Vakantie

Patrick Kijkt

10 redenen waarom niet op cursus te gaan bij Digitale Fotografie Vakantie

Waarom moet je niet bij Digitale fotografie Vakantie op cursus gaan? 10 redenen waarom niet.

_DSC4174

Reden 1:
De leraar, daar wordt je zo moe van. Die probeert iedere keer het onderste uit de kan te halen bij iedere cursist. Ongeacht wat je niveau is. Dat is zo vermoeiend. Je moet echt je best doen.

Anneke-bart-zit-te-gamen

Reden 2:
Je houdt van nabewerken of noem het ouderwets Photoshoppen. Dat doen ze daar niet. Hoe is het toch mogelijk?! Dan kom je toch nooit tot mooie fotografie? En daarnaast, wat moet ik dan met al mijn vrije tijd? Hij zegt dat hij je echt leer fotograferen. Pfff, dat zal wel.

Ton-Babs-statige-vrouw

Reden 3:
Je mag niet eens in RAW fotograferen, ja ja, dat zal wel een marketing truc zijn. Zonder nabewerken kun je toch nooit een foto echt goed krijgen. Dat moet ten koste gaan van kwaliteit. Dat kan niet anders. En zo foto als hieronder die kun je helemaal niet maken zonder Photoshop. Die moet hij wel nabewerkt hebben.

Ballet d'eau

Reden 4:
Je zit maar met maximaal drie andere cursisten op cursus. Vier is het maximum. Belachelijk. Veel te kleine groepen.

Printgroep

Reden 5:
Die lunches tussen de middag die zijn echt niet te hachelen.

Marjolein flitsen met glas wat niemand doet

Reden 6:
Op het Franse plaats land is er echt geen bal te beleven te zien of te doen. Wat moet je daar nou fotograferen?

2Hans-sky-volgt

Reden 7:
Die leraar fotografeert al 40 jaar. Wat een ouwe zak. Je wilt toch niet op een ouderwetse manier les krijgen. Vroeger bestond er niet eens digitale fotografie. Wat moet die man dan mij gaan leren? Tegenwoordig is het allemaal heel anders. Die man stamt nog uit de tijd van polariodjes trekken. Trouwens ik fotografeer zelf ook al bijna 2 jaar. Dus….

_DSF5486 1 - Version 2

Reden 8:
Vijf dagen achter elkaar les. Vijf hele dagen ermee bezig zijn? Echt niet. Dat dus veel teveel en bovendien te vermoeiend.

Mariken-Patrick-aan-se-strijk

Reden 9:
Hij noemt zichzelf heel soms wel eens Grandmaster Flash. Waar slaat dat nou weer op? Hij is toch geen rapper? Flits- en lichtspecialist. Nou dan heb je het echt wel hoog in je bol.

Denoix-staff

Reden 10:
Ik besteed mijn geld liever aan een nieuwe camera of lens. Dat is een veel betere investering. Ik ga niet in mijzelf investeren.

_DSC0765