Digitale Fotografie Vakantie

Patrick Kijkt

Inspiratie

Talent is niet belangrijk

Om meteen maar met de deur in huis te vallen: Het hebben van talent voor fotografie is totaal niet belangrijk. Iedereen kan het. Een hoopvol gegeven. Want velen willen heel graag heel erg goed worden, maar kan jij aan de voorwaarden daarvoor voldoen? Lees hoe dat te bereiken.
_DSF6780

Lees de blog…

Inspiratie met fotografie

Inspiratie is een groot goed. Heel veel fotografen/cursisten hebben vaak heel veel moeite het te vinden. Ik probeer van mijn kant veel te doen om anderen te inspireren. Door middel van mijn cursussen, mijn eigen foto's te laten zien goed en fout. Maar ook door middel van een soort after sales service dat je nog verder kunt oefenen in een speciale oefen groep op het medium Flickr. Kortom ik ben er heel veel mee bezig. En ik werk ook als fotograaf. En op deze manier zit ik nooit om inspiratie verlegen. Ik ga het uitleggen. Wat is inspiratie?20-09-2022_Bananen_0004

Lees de blog…

Parijs, dochters, muziek en licht ideeën

Ik ben ten eerste fotograaf en ten tweede fotografie leraar. Een hele goede zegt men. Ach dat moet een ander maar zeggen of denken. Het feit dat ik een ander wat kan leren is mooi en aardig, maar inspireren daarna is nog veel en veel mooier. Dat is echt mijn allergrootste doel in het leven. Een ander aanzetten tot iets. En stel dat ik een beetje inspirator ben… ook ik moet ergen mijn inspiratie vinden. Zonder inspiratie geen fotografie. Zo simpel is het. En inspiratie is overal te vinden. Zelfs als je het niet verwacht.

IMG_20220708_193425

Lees de blog…